Stacks Image 3


Mitä on Voice Massage™?

Voice Massage on hengitykseen ja äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien käsittelyä klassisen hieronnan ottein. Tavoitteena on poistaa lihasjännityksiä, jotta tarkoituksenmukainen ryhti, liikkuvuus (varsinkin luisen rintakehän ja pallean alueella) sekä yleinen rentous palautuvat. Lisänä voidaan käyttää hengitysharjoituksia ja venytysliikkeitä. Kehotuntemus ja mielen rentoutuminen luo tasapainoisen perustan äänenkäytölle.

Voice Massage on hierontahoito, jota voi antaa ainoastaan koulutettu Voice massage -terapeutti. Se ei ole fysioterapiaa, luontais- tai vaihtoehtohoitoa. Hoidon yhteydessä ei käytetä laite- tai lämpöhoitoja. Voice Massage -terapia ei ole puhe- eikä ääniterapiaa, eikä siihen liity mitään filosofiaa.

Voice Massage -terapian on kehittänyt hieroja Leena Koskinen Siilinjärveltä alan asiantuntijoiden avustuksella 1980- luvulta lähtien. Lue lisää:
www.voicemassage.fi

Voice Massage sopii kaikille, jotka työssään tai harrastuksessaan puhuvat tai laulavat, tai joilla on lihasjännityksiä hengityksen ja purennan alueella.

RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver